Höstlov

Man har tydligen höstlov på komvux också, det var mer än jag visste! Tråkigt nog blir det ingen ledighet eller lata dagar för mig. Har en del skolarbete att ta igen + jobb tisdag, onsdag och torsdag. Men men, det värsta jag vet är att gå hemma och göra ingenting. Jag kan vara hemma högst en halv dag innan det börjar krypa i benen på mig.

Har precis suttit med lite matte och även börjar skriva på en laborationsrapport. Ska snart få i mig lite mat, och sen ska jag bege mig till gymmet, har haft två vilodagar nu, så dags att dra igång igen.

Oliver Ingrosso

Något att se fram emot - på lördag ska jag och Lalla på Oliver Ingrosso! Kan nog bli rätt gutt ändå. Inte hört så mycket från honom, men bara det att han bär samma efternamn som Sebastian Ingrosso från SHM borde ju säga en del!


Hej

Det kan nog vara den tråkigaste bloggen någonsin. Halvtråkig design som jag plockat från en annan. En sån som kommer upp när man googlar "Gratis bloggdesign" på google.
 
Inte skriver jag mycket heller. Det har jag inte tid med. Men någongång då och då kommer det väl upp ett inlägg, speciellt när jag har tråkigt. Då jag varken jobbar eller pluggar, tränar eller umgås med människorna i mitt liv.
HAHA, vi får se hur detta går.